WEB BLOG
this site the web

“BEYOND THE LIMIT FIRST CLASS STUDENT”

Pada kali ini saya bersama 8 orang rakan yang lain telah mengadakan program “BEYOND THE LIMIT FIRST CLASS STUDENT” di Sekolah Menengah Kebangsaan Ampang Pecah pada 21 Ogos 2010 bermula pukul 8 pagi sehingga 12.30 tengah hari.

Sebelum program dijalankan kami telah mengunjungi kaunselor sekolah iaitu pihak yang berurusan dengan kami sepenuhnya untuk mendapatkan beberapa maklumat tentang golongan sasaran yang kami akan kendalikan dan membincangkan tentang kesesuaian tentative dan modul. Walaupun kami berhadap dengan kekangan masa kerana hanya diberi masa selama 4 jam sahaja, namun kami cuba menjalankan aktiviti dengan baik dan dapat melaksanakan semua modul mengikut masa yang telah ditetapkan. Kami juga amat gembira dengan kerjasama yang diberikan oleh para peserta walaupun mereka terdiri daripada pelbagai kaum dan kelas. Program yang dijalankan pada bulan puasa ini, banyak menguji kami dan juga peserta dan Alhamdulillah semuanya dapat menjalankan aktiviti walaupun kelihatan agak letih.

Tidak lupa juga ucapan terima kasih dengan kerjasama yang telah diberikan oleh pihak sekolah kepada kumpulan kami. Saya melihat sepanjang aktiviti dijalankan banyak guru-guru yang datang menjenguk dan kaunselor yang sentiasa berada di dalam dewan untuk memberikan bantuan tiap kali diperlukan. Saya juga rasa gembira dengan kerjasama yang diberikan oleh ahli-ahli kumpulan saya di mana mereka sangat bertungkus lumus untuk menjayakan program ini dan tetap tidak berputus asa walaupun berbagai masalah yang terpaksa kami hadapi.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

W3C Validations

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Morbi dapibus dolor sit amet metus suscipit iaculis. Quisque at nulla eu elit adipiscing tempor.

Usage Policies

Free Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design